رنگ آمیزی دیوار های گچی

برای رنگ آمیزی دیوار گچی ابتدا سطح گچ باید روغنکاری شود و سپس مراحل زیر سازی و بتونه کاری انجام شود.  و تعداد دفعات رنگ بستگی به جنس رنگ و مقدار غلظت اجرای آن دارد. شما اگر یک رنگی را خیلی شل اجرا کنید شاید با بیست بار رنگ امیزی هم به پوشش مورد نظر نرسید. اگر هم غلیظ اجرا کنید سطج کار زمخت و رنگ زیادی مصرف خواهید کرد. اگر از رنگهای اکریلیک استفاده کنید ممکن است دیرتر به پوشش دهی برسی تا رنگهای روغنی و پلاستیک.

نقاشی ساختمان
اگر از رنگ روغنی استفاده می کنی باید حداقل دو یا سه بار نقاشی انجام شود و بعد از هر بار باید ۱۲ تا ۲۴ ساعت صبر کنید تا رنگ کاملا خشم شود. هر کیلو رنگ طبق گفته فروشندگان رنگ ۲ تا سه متر را قابلیت اجرا دارد . اما در عمل باید دید به عواملی زیادی بستگی دارد که در بالا ذکر کردم.  اما رنگ امیزی با قلمو با پیستوله ؟ خب اولا رنگ امیزی با هر کدام تخصص خودش را می خواهد یعنی شما اگر قلمو را دست آدم ناشی بدهی ممکن است اشکباره هایی از شر شر رنگ در دیوار نمایان ببینی و همچنین برای کسی که با پمپ کار می کند هم این قاعده صدق می کند. پس بستگی به میزان مهارت و جنس هم دارد. منظور از جنس نوع قلم است. قلمهایی که الان در بازار هستند تماما کار را بصورت خش دار تحویل می دهند هر جقدر هم ماهر باشی با یک قلمویی که جنسش پلاسیتکی اییست نمی توانی بهترین کیفیت کار را طلب کنید.

نقاشی ساختمان

در قبال پمپ های رنگ امیزی هم وضع به همین منوال است مطمنا پمپ هایی هستند که برای رنگ امیزی ماشین از انها استقاده می شود و خیلی ریز و با کیفیت می پاشند و قیمت جند میلیونی دارند . کار با این اسپرها به مراتب با کیفیتر از پمپهای صد هزار تومانی در بازار است . البته اگر شاید نقاش مهارت کامل داشته باشد شما زیاد فرقها رو احساس نکنی اما یک ادم دقیق و حساس این ظرافتها را متوجه خواهد شد. در کل قیاس نقاشی ساختمان با قلمو و پمپ یا حتی غلطت کها با هم کار معقولی نیست که هر کدام درارای اقسام و تنوع زیادی هستند .و کاربرد خاص خود را دارند. بالطبع شما وقتی در خانه رنگ امیزی می کنید که پر است از اثاثبه استفاده از پمپ تا حد امکان نباشد بهتلر است . مگر پمپ های کنترلی خاص مثل مولتی کالر . امروزه از قلمو برای جاهای خمیده استفاده می شود و از غلتکها برای سطوح صاف.

بالطبع اگر جنس قلمو پلاستیک نباشد ( قلموی اصل بندرت پیدا می شود) رنگ امیزی با ان زحمت و وقت زیادی می برد و سطح کار صافتری در خصوص رنگهای روغنی خواهید داشت. البته با توجه به اهمیت زمان در جامعه امروزی کمتر کسی این کار را می کند.( مثل این است که اسب و درشکه سواری لذت بیشتری دارد اما امروزه کسی برای رفتن به محل کارش از اسب و درشکه استفاده نمی کند.اسب خسته تو را در نیمه راه شاید بگزارد و اسب سرحال هر جقدر هم خوب بدود به سرعت ماشین های سواری نخواهد رسید.با آنکه شاید اسب سواری بیشترین لذت را با خود داشته باشد.) ابزار کارها هم روز به روز پیشرفت می کنند تا بسیاری از مشکلات را حل کنند.

کلمات کلیدی: نقاشی ساختمان , رنگ روغنی , رنگ پلاستیک , رنگ چوب , رنگ آمیزی , رنگ دیوار , رنگ آمیزی ساختمان , فروش رنگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *