نقاشی ساختمان

نقاشی ساختمان

گروه نقاشی ساختمان پایتخت با سابقه ۳۰ ساله در امر رنگ آمیزی و نقاشی ساختمان ، آپارتمان ، مجتمع ، آشپزخانه و خانه قدیمی آماده است تا ضمن بررسی و برآورد هزینه ، نقاشی انواع ساختمان به انجام برساند. کافیست ضمن تماس با ما از نظر متخصصین ما در این حوزه بهره برده و با مناسب ترین قیمت در کنار کیفیت بالای کار بهره مند شوید. شما کاربران می توانید از مقالات مرتبط با نقاشی ساختمان در انتهای این صفحه استفاده نموده و در زمینه های مورد نیاز از راهنمای آن بهره مند گردید.

مزایای نقاشی

  • زیبایی
  • تغییر در محیط
  • پوششی ارزان
  • تنوع در رنگ
  • ماندگاری بالا
  • قیمت مناسب
شماره تلفن های خدمات ساختمانی

شماره های شرکت

شماره تلفن های خدمات ساختمانی

ارایه خدمات مرتبط با نقاشی ساختمان

نقاشی کارخانه

نقاشی کارخانه

نقاشی اداره

نقاشی شرکت

نقاشی بیمارستان

نقاشی بیمارستان

نقاشی ویلا

نقاشی اداره

نقاشی ادارات

نقاشی پاساژ

نقاشی پاساژ

نقاشی ساختمان

نقاشی ساختمان

نقاشی مدرسه

نقاشی مدارس

مراحل پروژه نقاشی ساختمان در گروه ساختمانی پایتخت:

۱- مشاوره : ارایه مشاوره و راهنمایی توسط متخصصین حوزه نقاشی شرکت

۲-اجرا : انجام نقاشی ساختمان توسط تیم حرفه ای

۳- پاکسازی : جمع آوری نخاله و پاکسازی محیط از اثرات نقاشی

۴- تحویل : تحویل کار نقاشی ساختمان به صورت کامل

شرح خدمات

قیمت واحد (تومان)

نقاشی ساختمان رنگ روغنی متری 19000
نقاشی ساختمان رنگ اکریلیک متری 17000
نقاشی ساختمان رنگ پلاستیک متری 15000
نقاشی ابزار- هر متر طول 10000
نقاشی هر درب یا چارچوب 100000

ویژگی های منحصر به فرد شرکت ساختمانی پایتخت

مقالات مرتبط با نقاشی ساختمان

نقاشی ساختمان مدرن و سبک های آن

شاید شما با مفهوم نقاشی ساختمان مدرن آشنا باشید و تمایل داشته باشید تا به [...]

آموزش نقاشی ساختمان

یکی از مهمترین وظایفی که می‌تواند به زیبایی خانه کمک نماید، اجرای نقاشی بر روی [...]

نکات نقاشی ساختمان که باید بدانید

نقاشی ساختمان یکی از فعالیت‌هایی است که می‌تواند جلب زیبایی و افزایش تنوع در داخلی [...]

معرفی رنگ سال ۲۰۲۰ و ۹۹

مطابق سال های گذشته امسال ینز موسسه رنگ پنتون یا پانتون (Pantone) رنگ سال ۲۰۲۰ [...]

رنگ سال ۲۰۱۹ برای پذیرایی

هر ساله در دی ماه رنگ سال برای استفاده صنعتگران و متخصصین مد و دکوراسیون [...]

استفاده از رنگ مرجانی در ساختمان

رنگ سال ۲۰۱۹ و رنگ سال ۹۸ دارای ویژگی خاصی می باشد که آنها را [...]

قیمت نقاشی ساختمان

قیمت نقاشی ساختمان به عوامل مختلفی ارتباط دارد که نیاز است به صورت کامل مورد بررسی قرار بگیرند. قیمت نقاشی ساختمان به ۴ عامل ارتباط مستقیمی دارد :

۱- نوع رنگ

۲- متراژ

۳- زیر سازی

۴- بتونه کاری

البته عوامل دیگری نیز بر میزان قیمت اثر می گذارند که جز موارد فرعی محسوب شده و در ادامه نیز به صورت گذرا آنها را بررسی می کنیم. نوع رنگ مهمترین بخش تعیین قیمت می باشد. ابتدا باید تعیین کنید که چه رنگی برای ساختمان و آپارتمان خود می خواهید تا هزینه آن مشخص گردد. رنگ های مورد استفاده در نقاشی ساختمان شامل : رنگ پلاستیک – رنگ روغنی براق – رنگ روغنی مات – رنگ مولتی کالر – رنگ بلکا می باشد. پس از انتخاب نوع رنگ باید مقدار آن توسط نقاش محاسبه شود. نقاش های حرفه ای به خوبی می دانند که چگونه مقدار رنگ مورد نیاز برای نقاشی یک خانه را حساب کنند.

اولین چیزی که در نقاش ساختمان از شما برای نقاشی سئوال می کند متراژ خانه و ساختمان می باشد. او پس از اطلاع از مقدار متراژ از آن برای محاسبه مقدار رنگ مورد نیاز و هزینه کل کار استفاده می نماید. هر چه متراژ خانه بالاتر برود هزینه رنگ آمیزی ساختمان بالاتر می رود. بخشی از این هزینه مربوط به نیروی انسانی و بخش بیشتری مربوط به افزایش رنگ مورد نیاز برای نقاشی است.

زیرسازی هم در کار نقاشی می تواند قیمت را بالاتر ببرد. دیوار هایی که به صورت بافت دار و غیر گچی بوده مانند آجر های تزئینی می تواند مقدار رنگ بیشتری را برای رنگ آمیزی صرف کند. میزان بتونه کاری هایی که برای ساختمان و دیوار ها نیاز است نیز می تواند زمان و در نتجیه قیمت کار نقاشی را افزایش دهد.

در بالا به موارد کلی اشاره نمودیم اما موارد دیگری نیز در قیمت تمام شده نقاشی ساختمان دخیل هستند. تعداد اتاق ها نیز می تواند قیمت را افزایش دهد چرا که نقاشی یک فضای بزرگ و یک دست راحت تر و سریعتر از نقاشی چندین فضاهای جدا از هم می باشد. شاید این مسئله را خیلی ها ندانند ارتفاع سقف هم تاثیر مستقیمی در مقدار رنگ و اجرت کار و در نهایت قیمت کار دارد. فرض کنید ارتفاع سقف خانه ای ۳ متر و خانه دیگری ۴ متر می باشد طبیعتا در مورد دومی میزان رنگ و کار بیشتر است.

موارد جزئی نیز ماننده رنگ آمیزی درب و پنجره ها نیز باید در کار محاسبه شود و هر چه تعداد در و پنجره ها و چارچوب ها بیشتر باشد هزینه رنگ آمیزی آنها نیز افزایش می یابد. ضمنا اگر خانه نیاز به تعمیرات و بازسازی های جزئی برای انجام کار نقاشی داشته باشد مانند بتونه کاری و .. این در هزینه لحاظ می شود. مورد آخری که بسیار مهم است محل ساختمان برای نقاشی است. زیرا ایاب و ذهاب نقاشان ساختمان نیز باید در هزینه نقاشی و رنگ آمیزی خانه لحاظ گردد.

شما می توانید مطالب بیشتر و قیمت های روز نقاشی ساختمان را در صفحه آن مشاهده نمایید.

انواع رنگ ساختمانی

در این بخش با رنگ های ساختمانی به طور خلاصه آشنا می شویم. و این باعث می شود تا شما مناسب ترین رنگ را با توجه به نیاز و ویژگی هایی که لازم دارید برای رنگ آمیزی ساختمان انتخاب نمایید.
رنگ ساختمانی پلاستیک

استفاده از رنگ پلاستیک در نقاشی ساختمان بسیار دیده می شود. و شاید دلیل آنهم آسان بودن بیشتر کار نقاشی با این رنگ باشد. این رنگ با کیفیت های مختلفی در بازار موجود می باشد. این رنگ ویژگی های خاصی دارد که آنها را مرور می کنیم تا شما در مورد نقاشی ساختمان پلاستیک بهتر تصمیم گیری کنید.

اولین مطلب در مورد غلظت رنگ می باشد اگر غلظت رنگ بالا باشد سبب می شود که رنگ به راحتی بر روی سطح و دیوار پخش نشده و هم اینکه در صورت خشک شدن رد قلم مو و غلطک بر روی سطح باشد و همچنین اگر رنگ رقیق باشد باعث می شود که نیاز به چند دست رنگ زدن باشد و زمان و هزینه بالاتر برود. اصول استفاده از این رنگ ها برای سقف و پوشاندن نواقص دیوار می باشد. مهمترین ویزگی این رنگ این است که قابل شستشو نبوده که می تواند در انتخاب شما تاثیر گذار باشد.

البته بدانید که رنگ های پلاستیک درجه قابل شستشو می باشد. این رنگ ها نیاز به حلال های نفتی نداشته و سرعت رنگ آمیزی با این رنگ بیشتر می باشد. در نقاشی ساختمان پلاستیک دیوار و سطح خیلی سریع خشک شده و به دلیل عدم نیاز به حلال های نفتی بوی نامطبوع ندارد. این رنگ ها مات بوده و سطح را می پوشانند.

بگذارید چند مورد از معایب این رنگ را نیز مطرح کنیم. یکی از معایب عدم امکان استفاده برای رنگ آمیزی نرده ها و در و پنجره است. این رنگ ها به سرعت کثیف می شوند و قابلیت شستشو نیز نداشته و آسیب خواهند دید. عیب دیگر آن نیز این است که آب را به سرعت به خود جذب می نماید.

رنگ ساختمانی روغنی

این رنگ ها از رنگ های قدیمی است که هنوز هم برای رنگ آمیزی فضاها و خانه ها از آن استفاده می شود. اگر بخواهیم رنگ های روغنی را دسته بندی کنیم می توان آنها را در سه دسته بندی رنگ روغنی مات ، رنگ روغنی براق و رنگ روغنی نیمه مات تقسیم بندی نمود. هر کدام از این رنگ ها یک سری ویژگی دارد که آنها را بررسی خواهیم نمود. این رنگ ها بنا به نیاز و سلیقه در نقاشی منزل استفاده شده و می توان به عنوان آستر از آنها استفاده نمود. ضمنا رنگ روغنی قابلیت ضد زنگ نیز دارد.

رنگ روغنی مات

این نوع رنگ بیشتر برای سطوح گچی و سیمانی استفاده می شود قابلیت اجرا با غلطک و قلم مو و پیستوله را دارد. رنگ های روغنی مات دارای دوام بسیار زیادی می باشند.

رنگ روغنی براق

این نوع رنگ نیز قابلیت اجرا بر روی سطوح گچی و سیمانی و چوبی را دارد و دارای ثبات نوری بالایی هستند. این رنگ ها نیز قابلیت شستشو داشته و رنگ های روغنی نیمه مات نیز دارای ویژگی های مشتری بین این دو دسته را دارد.

رنگ های روغنی ماندگاری و مقاومت بالا دارند. این رنگ مناسب برای رنگ آمیزی درب و پنجره ها بوده و نوع براق آن نیز به دلیل انعکاس نور فضا را روشن تر می کند. از آن طرف نیز عیب مهم آن این است که ایرادات دیوار مانند موج قابل تشخیص است. رنگ روغنی مات بر خلاق نوع براق آن قابل شستشو نبوده و بوی آن نیز خیلی بیشتر است.

رنگ ساختمانی مولتی کالر

این رنگ یک رنگ دکوراتیو شناخته شده و قابل اجرا بر روی تمام سطوح می باشد. این سطوح شامل گچ و سیمان و بتن و آهن و شیشه و چوب می باشد و رنگ مولتی کالر می تواند به یک لایه نازک آن را بپوشاند. این رنگ می تواند عیب دیوارهای موج دار را بپوشاند و به دلیل اینکه ذرات گرد و غبار را جذب نمی کند مناسب برای راه پله ها و فضاهای پر رفت و آمد است. این رنگ به سرعت خشک نشده و ضخامت کمی دارد. رنگ های مولتی کالر بدون بو بوده و به راحتی قابل ترمیم می باشد.

رنگ ساختمانی اکریلیک

این رنگ ها سریع خشک شده و برای ایجاد بافت در سطوح متنوع استفاده می شود. به دلیل اینکه بیس این رنگ ها حلال آب بوده مقدم بر رنگ های روغنی و اما براقیت کمتری می باشد. رنگ های اکرولیک فاقد حلال های نفتی می باشدو به همین دلیل بوی نامطبوع ندارند. این رنگ ها علاوه بر اینکه قابل شستشو بوده در برابر زردی و رنگ پریدگی مقاوم هستند. عیب مهم آنها عدم امکان استفاده برای درب و پنجره و قیمت بالای آن می باشد.

در بخش مقالات سایت و بخش جستجو می توانید مطالب بیشتری در مورد رنگ های ساختمانی و مزایا و معایب آنها مطالعه نمایید.

نکات نقاشی ساختمان

نقاشی ساختمان و خانه دارای نکات و ترفند های بسیاری است که نقاشان حرفه ای و استاد طی سالها تجربه آنها را فرا گرفته اند. در این بخش به طور خلاصه تعدادی از نکات مهم برای نقاشی منزل و ساختمان را که می تواند برای نقاشان و یا کارفرما ها مفید باشد مورد بررسی قرار می دهیم. پس با نقاشی ساختمان پایتخت مراحل را کار و نکات را بخوانید.

۱) انتخاب رنگ

یقنا مهم ترین بخش کار نقاشی ساختمان انتخاب رنگ و یا ساختن آن می باشد و باید بدانید بسیاری از نقاشان حرفه ای نظر بر این دارند که سنباده و رنگ زدن را می شود چند روزه آموخت اما نقاش حرفه ای باید بتواند رنگ های مورد نیاز را بسازد. بهتر است در این بخش از فروشنده های رنگ ساختمانی و نقاشان خبره مشورت گرفته تا نتیجه بهتری بگیرید. یک ظرف نیاز دارید تا رنگ ها را در آن ریخته و با یک چوب بهم بزنید.

۲) فرچه و قلم مو مناسب

فرچه و قلم مو طبیعی برای رنگ پایه حلال مناسب و فرچه و قلم مو مصنوعی برای رنگ پایه آب مناسب هستند. البته لازم به ذکر است قلم مو های نقاشی ساختمان با ترکیب هر دو نوع نیز موجود می باشد و در صورتی که به طور مشخص از یک نوع رنگ خاص استفاده نمی کنید می توانید ااین قلم مو ها را تهیه نمایید زیرا برای همه رنگ ها مناسب می باشند.

۳) شکل و سایز قلم مو ها

برای نقاشی دیوار ها مناسب است تا از قلم مو ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیمتر استفاده و برای پنجره و چارچوب ها نیز از قلم مو ۲۵ و کمتر استفاده کرد. قلم مو های نقاشی در شکل های متفاوت برای کاربرد های مختلف موجود می باشد تا در قسمت هایی که رنگ آمیزی سخت است از آنها استفاده شود. برای تمیز کردن قلم مو های کهنه می توان از شانه استفاده نمود. سعی کنید همیشه قلم مو ها را در الکل سفید یا آب صابون بشویید تا برای مار نقاشی خانه تمیز باشند.

۴) آماده سازی دیوار ها

برای نقاشی آپارتمان و ساختمان لازم است ابتدا کارهای پیش نیاز را انجام دهید. برای شروع نقاشی می بایست ابتدا دیوار ها ها را باید آماده نمود. حفره های موجود در دیوار را باید با بتونه پر نموده و با کاردک بر روی حفره بریزید تا خشک شود. ضمن اینکه باید رنگ های پوسته پوسته را با کاردک از بین ببرید. قسمت بعدی سنباده زنی است که باید قسمت های بتونه کاری شده یا قسمت های پوسته پوسته را با سنباده صاف نمود.

۵ ) شروع رنگ آمیزی

پیشنهاد می شود از یک دست رنگ اولیه برای کار استفاده کرد تا نتیجه بهتری حاصل شود چرا که این رنگ می تواند اثرات بتونه کاری را از بین ببرد. سعی کنید همه رنگ های موجود را در یک سطل ریخته و بهم بزنید تا رنگ یکدستی بدست آید.

۶) تکنیک های نقاشی خانه

اکثر نقاشان سعی می کنند برای رنگ آمیزی یک دیوار از لبه ها و گوشه ها شروع کنند تا کار راحت تر شود. همیشه از جرکت یکسان در نقاشی با قلم مو استفاده کنید تا رنگ یکدست پخش شود. ضمن اینکه باید توجه داشته باشید تا رنگ اضافی بر روی سطوح رنگ شده قبلی ریخته نشود. همواره سعی کنید در رنگ زدن از بالا به پایین بیایید. در رنگ آمیزی سقف نیز باید دو دست رنگ شود و صبر کنید تا دست اول خشک شود.

۷) پایان کار نقاشی

اگر رنگ آمیزی و کار نقاشی ساختمان بیشتر از یک روز طول می کشد غلطک و قلم مو ها را تمیز کرده و برای روز بعد آماده کنید. در انتهای کار نقاشی لازم است تا ضمن بررسی بخش های رنگ شده در صورت مشکلی مانند چکه کردن رنگ روی سطوح و یا رنگ نشدن نسبت به اصلاح اقدام شود. پیشنهاد می کنیم کمی رنگ را نگه داشته تا بعد ها اگر مشکلی ایجاد شد برای ترمیم دستپاچه نشوید.

بررسی کیفیت کار نقاشی ساختمان

نقاشی ساختمان با توجه به نقش مستقیمی که بر زیبایی خانه و دکوراسیون داخلی دارد باید طور دقیق انجام گیرد. باید توجه داشته باشید که قیمت نقاشی ساختمان متناسب با کیفیت کار ( رنگ – نقاش – زمان ) تعیین می شود اما اینکه هر نقاشی ارزانی قطعا کیفیت پایین باشد درست نیست.

بسیاری از نقاشان حرفه ای با توجه به تسلط و تجربه ای که دارند می دانند که باید چه کار کرده و چطور زمان را مدیریت نمایند. و با این اوصاف یقینا هزینه های نقاشی ساختمان کاهش می یابد. اما لازم است شما نیز نکاتی را فرا بگیرید تا در پایان کار نقاشی ساختمان بتوانید کیفیت کار را مشخص نمایید. با ما همراه باشید. کار با کیفیت نقاشی بین ۶ تا ۱۰ سال دوام دارد.

مواردی که در این مطلب شما فرا می گیرید سبب می شود تا نقاشی دوام بیشتری پیدا کرده و نیاز نباشد تا چندین سال اقدام به نقاشی مجدد نمایید. این موارد هم در حین نقاشی و هم پس از کار نقاشی باید رعایت شود.

در مرحله انتخاب نقاش ساختمان سعی کنید به جای قیمت کیفیت کار نقاش را ارزیابی نمایید. و این را می توانید از کارهای انجام شده و نظر مشتریان قبلی متوجه شوید. سعی کنید یک قرارداد تنظیم کنید. قرارداد نقاشی ساختمان باعث می شود که حقوق نقاش و کارفرما رعایت شود و تنش های احتمالی کاهش یابد.

در قرارداد باید تعهداتی که باید نقاش ساختمان برای کیفیت کار ارائه می دهد ذکر شود. برخی از این تعهدات شامل موارد زیر می شود:

– جلوگیری از بر آمده شدن رنگ
– تعهدات زیر سازی کار
– تعهدات رنگ ساختمان و مصالح جهت استفاده (با قید درجه و نام شرکت تولید کننده)
– تعهد جلوگیری از حباب حباب شدن سطوح نقاشی شده
– تعهد در مورد کپک‌زدگی (سفیدک)
– نحوه پرداخت کارفرما به مجری یا نقاش ساختمان (بهتر است پرداخت ۱۵ درصد از قرار داد به ۲ هقته بعد از اتمام کار نوشته شود تا اگر مشکلاتی در کار نقاشی مشاهده شد نقاش ساختمان متعهد به اجرای موارد ذکر شده باشد)

سعی کنید قبل از شروع نقاشی ساختمان از دیوار ها و نقاط دارای مشکل عکس بگیرید تا با بعد از اتمام کار نقاشی مقایسه شود. این را هم باید قبول کنید که کار اصلی یک نقاش ، نقاشی ساختمان است و موارد جزئی ترک و مشکل در دیوار را حل می نماید. شما برای داشتن یک نقاشی مناسب باید از مرحله دیوار چینی و زیرسازی به کارها توجه داشته باشید.

اگر قرار است رنگ مورد نیاز برای نقاشی توسط خود نقاش تامین و تهیه شود باید توجه شود تا رنگ قبل از استفاده صاف شود. زیرا نقاشان بعضااز رنگ های باقی مانده استفاده می کنند که می تواند بر روی کار تاثیر بگذارد. در آخر باز هم تاکید می کنیم کیفیت کار یک نقاش مهمترین تبلیغ کار وی است.