سرامیک در نمای بیرونی ساختمان

برای زیبا شدن نمای بیرونی ساختمان، می توان از سرامیک استفاده کرد که علاوه بر زیبایی که به نما می بخشد، محاسن دیگری هم دارد که در ادامه مطلب به آن ها خواهیم پرداخت. تا پایان مطلب همراه ما باشید تا با طرح ها و مدل های مدرن و زیبای سرامیک نمای ساختمان آشنا شوید.

نمای بیرونی ساختمان

جدیدترین و به روز ترین طرح های سرامیک نمای ساختمان
در مطالب قبل به نمای ساختمان سنگ، نمای چوبی و نمای آجری که هر کدام طرح های مدرن و کاربردی داشتند، پرداختیم. در این مطلب به نمای ساختمان سرامیک که دارای زیبایی و ویژگی های خاصی است، می پردازیم. البته برای بهره بردن از مزایای نمای سرامیک، به چگونگی نصب و پیاده سازی آن در نما هم بستگی دارد. به طور کلی به خاطر قابل کنترل بودن طراحی و نصب سرامیک ها و همچنین زیبایی و جذابیت خاصی که به نمای بیرونی ساختمان ها می بخشند، بسیار پرطرفدار هستند. گفتنی است سرامیکی که در دکوراسیون داخلی منازل مثل سرامیک کف آشپزخانه و پذیرایی و… استفاده می شود با سرامیکی که برای نمای ساختمان به کار می رود، متفاوت است.

برای نمای خارجی ساختمان ها مخصوصا در مناطق سردسیر بهتر است از سرامیک استفاده شود. زیرا سرامیک باعث می شود که آب کمتری جذب ساختمان شود. همچنین از سرامیک به عنوان یک ضد رطوبت و عایق در مناطقی مثل شمال و یا جنوب که رطوبت خیز هستند، استفاده می شود. چرا که به عنوان مانع عمل کرده و از ورود رطوبت به داخل ساختمان جلوگیری می کند.

روش های نصب سرامیک در نما
برای نصب سرامیک نمای ساختمان البته بسته به نوع سرامیک، از دو روش ملات دار (روش قدیمی است) و خشک  استفاده می شود.

سرامیکی که با روش ملات دار نصب می شود بایستی قابلیت جذب آب در پشت آن وجود داشته باشد و برای ساختمان هایی با ارتفاع زیاد نیز به نما اسکوب گردد. در این روش که وقت گیر است بایستی دقت کرد تا اتصال بین ملات و سرامیک محکم باشد در غیر این صورت با وارد شدن ضربه کوچکی به ساختمان و یا شوک حرارتی، سرامیک از نما جدا می شود.

در روش خشک برای نصب سرامیک نمای ساختمان, ملات وجود ندارد  و از پیچ و قلاب برای نصب سرامیک استفاده می شود. ابتدا گیره های آهنی بر روی ساختمان نصب می شود و بعد سرامیک بر روی نما، به گیره ها متصل می شود. در این روش سرامیک ها با فاصله بسیار کمی از یکدیگر ( چند میلیمتر) نصب می شوند تا در صورت انقباض و انبساط از شکسته شدن آن ها جلوگیری شود. در پشت سرامیک ها نیز توری فلزی و یا پلاستیکی قرار داده می شود تا از در صورت جدا شدن آن ها از ساختمان، از سقوط و شکسته شدنشان جلوگیری شود.

در اجرا و پیاده سازی نمای ساختمان سرامیک , روش خشک نسبت به روش ملات دار بسیار بهتر است و مزایای بیشتری هم دارد.  زیرا وقت گیر نیست، نصب سرامیک راحت و آسان انجام می شود بدون اینکه نخاله ای از آن باقی بماند. در ادامه انواع طرح های به روز و شیک سرامیک نمای ساختمان را مشاهده می کنید.

امیدواریم طرح های مدرن و شیک سرامیک نمای ساختمان های مسکونی ، اداری و تجاری مورد پسند شما عزیزان واقع شده باشند.

م: beautyhome.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *