رنگ شناسی در دکوراسیون

در رنگ شناسی ، رنگ های فعال باعث می شوند تا عواطف را با میزان تندی رنگ شان تحریک می کنند، در حالی که رنگ های غیرفعال احساس آرام بخشی را به همراه دارند. رنگ های خنثی کم ترین اثر عاطفی را دارند؛ اما باعث تعدیل در رنگ های روشن یا تیره می شوند.

آشنایی با تاثیر رنگ ها و استفاده از آن در جای مناسب، یکی از اصلی ترین نکات در دکوراسیون داخلی است. مهم ترین نقش را در طراحی و دکوراسیون داخلی ، رنگ ها برعهده دارند؛ زیرا هر چیزی که می بینیم دارای رنگ است.

رنگ شناسی

رنگ ها باعث می شوند چیزها را احساس کنیم و به همین دلیل می توان گفت خودشان نیز دارای احساسند!

قرمز
غیر از قرمز چه رنگ دیگری را سراغ دارید که بتواند به اندازه تمام دنیا شما را به وجد بیاورد؟ قرمز رنگ تابستان است.

رنگ قرمز نشانه جشن، شانس، لوکس و جدید بودن، علاقه و آتش است. قرمز، رنگ گل های رز در روزهای به یادماندنی است. قرمز، رنگ هیجان است. اگر با پوشیدن لباس قرمز در یک جلسه تجاری مورد توجه قرار گرفته اید، نه تنها به خاطر شجاعت شما در انتخاب رنگ بوده بلکه به دلیل احساس قدرتی بوده که قرمز ایجاد می کند. قرمز، رنگ شجاعت است و خوش شانسی است و در کشورهای آسیایی پیشرفته، معمول است.

رنگ شناسی قرمز در دکوراسیون
اما چطور از رنگ قرمز در خانه استفاده کنیم؟ اگر می خواهید همه جا را قرمز کنید، کمی احتیاط کنید! بهتر است قرمز را به صورت پراکنده در جاهای مختلف به کار ببرید. برای ایجاد یک اتاق گرم و نرم، دیوارها را قرمز کنید. با این کار محیط، بسته تر شده و حس صمیمیت ایجاد می شود.

قرمز، رنگ مناسبی برای اتاق خوابنیست چون میزان تنفس را زیاد و خواب و آرامش را کم می کند. در طرح های تجاری، استفاده از مبلمان چرمی قرمز در فضایی کاملا سفید همراه با آویزهای قرمز آنچنان تماشایی ست که هرکسی را وادار به نشستن می کند؛ سپس فرد، محو لوسترها می شود و این به دلیل مرکز توجه بودن رنگ قرمر است. اما اگر نمی خواهید در خانه خود تا این حد رمانتیک باشید، از این رنگ در جاهایی که برایتان اهمیت بیشتری دارد، استفاده کنید و قسمت های خاص را مورد توجه قرار دهید.
استفاده از رنگ قرمز در اطراف شومینه- حتی اگر خاموش باشد- گرما را تداعی می کند و به کاربردن آن در ورودی خانه، استطاعت مالی را می رساند. از رنگ قرمز در محل آرایش و اتاق پرو خود استفاده کنید. قرمز در اتاق ناهارخوری شگفت انگیز است و در اتاق پذیرایی بازخورد زیادی دارد. رنگ قرمز تیره، خود یک سبک را ایجاد می کند و اعتماد به نفسرا می رساند.
قرمز، پرحرارت، رمانتیک، نشانه خطر و توقف است و هیجان، نشاط، پیشرفت، توانگری، قدرت و شجاعت را می رساند؛ موجب افزایش فشار خون، بالارفتن تنفس، افزایش مقاومت و خشم می شود؛ در حالی که رنگ پوست را خوب منعکس می کند.

بنفش
بنفش، یکی از رنگ هایی است که ترکیب شان با نقره ای و خاکستری، نتیجه فوق العاده زیبایی دارد.

رنگ شناسی بنفش برای دکوراسیون
با اینکه بنفش، رنگ باشکوهی است، در دکوراسیون داخلیکمتر دیده می شود و بیشتر در طیف های کمرنگ یا یاسی به کار می رود. بنفش به خاطر ملایم و آرام بخش بودن برای اتاق خوابدخترها بسیار مناسب است؛ ضمنا رنگ خلاقیت آفرینی است و در محیط های کار و آموزش هم کارایی زیادی دارد. اگر در کنار زرد قرار بگیرد، جلوه خاصی خواهدداشت و حس قوی ای ایجاد می کند. استفاده از پارچه بنفش برای مبلمان ناهارخوری هم خیره کننده است.
بنفش، رنگی موزون، سلطنتی و باشکوه است و باعث

کاهش فشار خونو کم شدن ترشح غدد بسیار فعال می شود؛ رنگی که ظرافت، رویای روزانه و معنویات را القا و به ایجاد صلح و آرامش، برتری، ملایمت، احترام و کاهش سر و صدا کمک می کند.
سبز

شاید نیازی نباشد که درباره رنگ سبز توضیح زیادی بدهیم. اگر می خواهید پای طبیعت را به خانه هایتان باز کنید، این رنگ را فراموش نکنید.

رنگ شناسی سبز
رنگ سبز به دلیل خنثی بودن، برای دکوراسیون منزلفوق العاده است. سبز در همه جای طبیعت وجود دارد، با هر کدام از رنگ های رنگین کمان همنشین می شود و ظاهر فوق العاده ای به خود می گیرد؛ رنگی که به دلیل آرام بخش بودن، مناسب

اتاق خوابو سرویس های بهداشتی است.

سبز اگر در کنار طیف بنفش و نقره ای قرار بگیرد، زیباتر می شود و رفاه و غنی بودن را می رساند.

رنگ سبز را می توان با صورتی بررنگ،

زرشکی، آبی روشن، زرد و بنفش استفاده کرد. سبز، آرامش، آسایش، خنکی،

رفع خستگی، اعتدال، احتیاط، امنیت، هماهنگی، تعادل و

آرامش اعصابرا القا می کند و نشانه ثروت، رشد، تولد، تجدید حیات، غبطه خوردن و همدردی است؛ ضمن اینکه بیانگر اجتماعی بودن، مرسوم بودن، ظرافت، پیچیدگی، سنت و عادی و گران بودن هم هست.

زرد

بهترین رنگی که دیدم، رنگ زرد کهربایی ..چه کسی گفته زرد، رنگ نفرت است؟ اگر پیش تر به این موضوع اعتقاد داشته اید، پس از خواندن نکته های ما، همه چیز را فراموش می کنید.

رنگ شناسی زرد برای دکوراسیون
زرد را همراه با رنگ های دیگر به کار ببرید. به کاربردن رنگ زرد- البته نه خیلی تند؛ مثلا طلایی- در اتاق ناهارخوری اشتهاآور است. کرم نباتی، شاد و مناسب اتاق نوزاد است. رنگ زرد روشن در اتاق ملاقات، اثری مثبت و خلاقیت انگیز دارد.

زرد، رنگ مثبتی است که می تواند برای اتاق

نوجوانان بسیار مناسب باشد و حافظه را تقویت و به مطالعه مفید کمک کند. این رنگ برای محیط های کوچک فوق العاده است، جلب نظر می کند و حالت خوشامدگویی دارد اما چون به کاربردن یکدست آن در یک محیط، ممکن است باعث تندمزاجی و بدخلقی شود، سعی کنید آن را با رنگ های دیگر به کار ببرید.
آبی و زرد، کنار دریابودن را تداعی می کنند و زرد و سفید محیط را تمیز نشان می دهند./ خدمات ساختمانی

رنگ زرد، می تواند گرما و آفتاب، درخشندگی، نور، مثبت بودن، شادی، گیرایی، امیدواری و خلاقیت را به خوبی القا کند و علاوه بر اینکه حافظه را تقویت می کند، به فرد جرات می دهد و موجب درون نگری می شود.

زرد، نشانه توجه، ارتباط، مناظره و حکمت است اما در عین حال مراقب باشید چون استفاده بیش از اندازه از آن، تحریک پذیری، خصومت و تبعیض را افزایش می دهد.

م: namnak.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *