درست کردن رنگ و اجرای آن

برای درست کردن رنگ ابتدا رنگ اکرلیک را با کمی آب شل می کنیم تا غلظت آن به اندازه مناسب برسد زیرا که خود رنگ غلظت بالایی دارد و مستقیما نمی توان روی سطح اجرا نمود.
و سپس ماده رنگ های دلخواه خود را در ظرف جداگانه ای به تناسب سلیقه با هم ترکیب می نماییم و برای یکنواختی ترکیب ایجاده شده مقداری آب به آن اضافه می کنیم و به اندازه ای که محلول یک رنگ و یکنواختی داشته باشیم آنرا هم می زنیم. ماده رنگ آماده شده را با استفاده از یک صافی به رنگ اصلی اضافه می کنیم.
رنگ را آنقدر هم می زنیم که ماده رنگ اضافه شده بطور یکنواخت با کل رنگ ترکیب شود.

درست کردن رنگ
**** نحوه اجرای کار:
ابتدا ناهمواری و ترک های موجود در سطح را با استفاده از بتونه صاف می کنیم و با سمباده زائده های بتونه و زبری های روی سطح را از صاف می کنیم. با یک پارچه تمیز گرد وغبار های نشسته روی سطح را پاک می کنیم و با رنگ اکرلیک سطح مورد نظر را رنگ می کنیم.حالا بعد از خشک شدن رنگ آستر دوم را اجرا مینماییم و در نهایت رنگ رویی را با دقت تمام اجرا می نماییم .

آموزش نقاشی ساختمان تصویری ، نقاشی ساختمان آموزش ، آموزش نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک ، نحوه نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک ، آموزش نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک ، آموزش نقاشی ساختمان با رنگ اکریلیک ، آموزش نقاشی ساختمان با رنگ روغنی ، آموزش نقاشی ساختمان تصویری ، نحوه نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک ، نحوه نقاشی ساختمان با رنگ روغنی ، نحوه نقاشی ساختمان با رنگ آکریلیک ، روش نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک ، روش نقاشی ساختمان با رنگ روغنی ، روش نقاشی ساختمان با رنگ اکریلیک ، معایب نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک ، معایب نقاشی ساختمان با رنگ روغنی ، معایب نقاشی ساختمان با رنگ آکریلیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *